BallinaSocialeBashkia Kamëz përfundon dëgjesën publike për "Projekt-Buxhetin 2024" me banorët Paskuqanit, Suli::...

Bashkia Kamëz përfundon dëgjesën publike për “Projekt-Buxhetin 2024” me banorët Paskuqanit, Suli:: Punë të mëdha na presin, me investime në çdo lagje

Bashkia Kamez vazhdon degjesat me banoret per Projekt Buxhetin 2024. Ne vijim te takimeve kryetari i Bashkise Rakip Suli mbylli degjesat me banoret e Paskuqanit duke disktuuar me ta per pune te kryera, ato ne proces dhe ten tjera investime qe priten te realizohen ne kete zone. Lajmi e jap vet kryebashkiaku Suli teksa shkruan:
” Sapo përfunduam dëgjesën publik  të zhvilluar në Parkun e Liqenit të Paskuqanit  me banorët e Njësisë Administrative Paskuqan, për Projekt-Buxhetin e vitit 2024
Parku i Liqenit të Paskuqanit është shembulli më i mirë dhe kuptimplotë i ndryshimit dhe zhvillimit, por ende na presin punë të mëdha përpara me investime në çdo lagje
Flasim me njerëzit për çdo investim”

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

Most Popular