Eksperti i Top Propagandës të Veliajt e gjeti fajtorin për trafikun e çmendur në Tiranë: Fajin e kanë…!!

0

Nga Ina Zhupa

Eksperti i Top Propagandes te Veliajt e gjeti fajtorin per trafikun e cmendur ne Tirane: Fajin e kane fshireset e xhamave!!

Ndiqni kroniken dhe degjojeni vete sesi gjithe hallin e trafikut ne Tirane na e kane fshireset e xhamave.

Asnje fjale:

Per rruget e bllokuara pa lidhje sipas deshirave te momentit te kryebashkiakut Veliaj.

Per Sheshin e bllokuar, per bulevardin e bllokuar!

Per zenien e nga dy korsive te rrugeve kryesore nga betonieret e kullave private!

Per rruget e shkaterruara neper Tirane ku gropat ne shi mbushen plot me uje dhe te bejne te pamundur te kuptosh thellesine e tyre dhe duhet patjeter ti shmangesh.

Per mungesen e infrastruktures rrugore, si vizimet, sinjalistika rrugore qe ne dite me shi behen edhe me e domosdoshme.

Jo asnjera nga keto, bashkia nuk ka lidhje ne trafikun e renduar te Tiranes. Ato fshireset e xhamave jane e keqja e madhe e qytetareve te Tiranes!!

Boll i moret qytetaret per budallenj, po thojini Veliajt te beje ndonje pune vec fotove, minimumi te liroj korsite qe zene betonieret…

Eksperti i Top Propagandes te Veliajt e gjeti fajtorin per trafikun e cmendur ne Tirane: Fajin e kane fshireset e xhamave!!Ndiqni kroniken dhe degjojeni vete sesi gjithe hallin e trafikut ne Tirane na e kane fshireset e xhamave.Asnje fjale:Per rruget e bllokuara pa lidhje sipas deshirave te momentit te kryebashkiakut Veliaj. Per Sheshin e bllokuar, per bulevardin e bllokuar!Per zenien e nga dy korsive te rrugeve kryesore nga betonieret e kullave private!Per rruget e shkaterruara neper Tirane ku gropat ne shi mbushen plot me uje dhe te bejne te pamundur te kuptosh thellesine e tyre dhe duhet patjeter ti shmangesh.Per mungesen e infrastruktures rrugore, si vizimet, sinjalistika rrugore qe ne dite me shi behen edhe me e domosdoshme.Jo asnjera nga keto, bashkia nuk ka lidhje ne trafikun e renduar te Tiranes. Ato fshireset e xhamave jane e keqja e madhe e qytetareve te Tiranes!!Boll i moret qytetaret per budallenj, po thojini Veliajt te beje ndonje pune vec fotove, minimumi te liroj korsite qe zene betonieret…

Gepostet von Ina K. Zhupa am Donnerstag, 7. November 2019

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.