VIDEOLAJM/Replikat për anti-shpifjen, Tom Doshi “thyen” karrigen në Kuvend. Ruçi: Urgjentisht…

0
DOSHI NE KESHILLIN E MENDATEVE - Deputeti Tom Doshi, duke hyre ne mbledhjen e Keshillit per Rregulloren, Mandatet dhe Imunitetin ne Kuvend, ku eshte diskutuar rreth kerkeses se Prokurorise se Pergjithshme per ti dhene autorizim per ndjekje penale ndaj dy deputeteve, Tom Doshi dhe Mark Frroku./r/n/r/nDOSHI IN COUNCIL OF MANDATES - Lawmaker Tom Doshi, before the meeting of the Council for the Regulation, Mandates and Immunity in the Parliament.

Replikat për paketën anti-shpifje janë shoqëruar me një incident gjatë seancës plenare.

Pas debatit të Kryeministrit Edi Rama dhe Rudina Hajdarit, deputetit Tom Doshi i është thyer karrigia.

Qendrimi në këmbë i Doshit është komentuar nga Rudina Hajdari që kishte fjalen në ato momente, ndërkohë që Doshi duke qeshur i ka drejtuar karrigen e tij të thyer, duke i thënë që ta merrte ajo karrigen e tij.

“Rama dy fjalë dua t’i ndaj me ju, z.Doshi po deshe ose ulu, ose dil, si ta kesh”, tha Hajdari.

‘Hajde ulu ti këtu… Ku mund të rrish këtu”, u dëgjua Doshi gjatë seancës.

Ndërkohë që Gramoz Ruçi ka kërkuar urgjentisht nga shërbimet e Kuvendit t’I ndërrrojnë karrigen deputetit të maxhorancës.

“Shërbimet e Kuvendit, urgjentisht ndërroni karrigen”, ka thënë Ruçi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.