Pjesë e meshës në Kishën e shqiptarëve “Zoja e Shkodres” ne New York, çfare kujton pedagogu

0

Nga Gjok Vuksani

Kisha e shqiptareve “Zoja e Shkodres” ne New York vend lutejesh ne gjuhen amtare dhe pike takimi per gjithe bashkardhetaret.
Kisha jep nje kontribut te vyer edhe ne trashegimine e gjuhes shqipe dhe ruajtjen e identitetit kombetar.
Kenaqesi qe mora pjese ne meshen e te Djeles te mbajtur nga dom.Pjetri…

Posted by Gjok Vuksani-Faqja Zyrtare on Monday, 10 June 2019

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.