Gjeneral Piro Ahmetaj: Pse doktori i nderuar, e turpëron funksionin e Shefit Shtabit dhe diskretiton pozitën e RSH në NATO

0

Gjeneral (r) Ahmetaj: “Pse doktori i nderuar, e turpëron funksionin e Shefit Shtabit si dhe diskretiton pozitën e RSH në NATO” ?

Marre nga faqja e FB;

“Të dashur miq, 🇦🇱 kolegë, #ushtarak aktive apo në rezervë,

Kam marrë mijra indinjata për emerimin e një doktori si ushtraku nr. 1 i FA (SHSHP) #!

Së pari, https://kohajone.com/ministria-e-mbrojtjes-poshteron-rende-gradat-dhe-karrieren-ushtarake/, gjeni qëndrimin për poshtërimin ndaj ushtarakëve me dhënien e gradës #gjeneralmajor një doktori #!!

Por fatëkeqësisht, institucionet u #gjynjëzuan nga #sekserët e pushtetit, marrëzia nuk ndali dhe me humor një koleg/mik, më shkruan: “nuk e deshe #drejtorspitali, e bënë më të madhin e të gjithë ushtarakëve .. ” #!!!

Së dyti, https://www.rd.al/2020/08/168423, gjeni edhe denoncimin e një qytetari-ushtarak në rezervë, i cili thjeshtë dhe me qytetari ka shprehur habinë dhe #indinjatën e tij si dhe të komunitetit të profesionistëve #!!!!

Së #fundmi, sigurisht është në #kundërshtim flagrant me #ligjin por edhe fyerje e rendë ndaj profesionit fisnik të #ushtarakut #!!!!!

Si një/gjithësecili nga ju, jam i bindur se ky rast do të skalitet si ngjarje më #diskretituese në #historinë 108 vjecare të ushtrisë 🇦🇱, e padëgjuar në 29 vendet e NATO-s, etj.

#bashkëdojadalim per #ditemetemira për mbarëshqiptarët 🇦🇱 & ushtarakët! 🙏 P.A” !

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.