Njihuni me Këmbimin Valutor, 18 Qershor 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Frangës Zvicerane, ndërkohë Paundi Britanik dhe Dollari kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                 Blihet 102.3                       Shitet 103.2

Euro:                                    Blihet 122.4                     Shitet 123

Paundi Britanik :                  Blihet 142.4                       Shitet 143.3

Franga Zviceriane:               Blihet 111.6                       Shitet 112.5

Njihuni me Këmbimin Valutor, 18 Qershor 2021

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.