Njihuni me Këmbimin Valutor, 25 Korrik 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros dhe Frangës Zvicerane. Ndërkohë Paundi Britanik nuk ka pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                Blihet 103.1                            Shitet 103.8

Euro:                                    Blihet 121.6                             Shitet 122.2

Paundi Britanik :                  Blihet 141.3                           Shitet 142.4

Franga Zviceriane:               Blihet 111.6                            Shitet 112.6

Njihuni me Këmbimin Valutor, 25 Korrik 2021

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.