EMRAT/Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit paraqet 10 kandidatët për kategorinë: “Proza më e mirë”

0

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit paraqet 10 kandidatët për kategorinë: “Proza më e mirë”, përzgjedhur në morinë e botimeve të vitit 2020, nga Juria e Çmimeve Kombëtare të Letërsisë. Mes ketyre emrave spikasin Besnik Mustafaj, Ahmet Prençi, dhe Flutura Açka

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.