Njihuni me Këmbimin Valutor, 25 nëntor 2021

0

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane, ndërsa Dollari ka shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar

Dollari:                                Blihet 107.7                                            Shitet 108.7

Euro:                                   Blihet 121.1                                             Shitet 121.7

Paundi Britanik :                  Blihet 143.6                                         Shitet 144.7

Franga Zvicerane:               Blihet 114.9                                           Shitet 115.7

Njihuni me Këmbimin Valutor, 25 nëntor 2021

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.