23 vite nga masakra e Recakut, Orjola Pampuri: Drejtësia duhet të vihet në vend, shqiptarët nuk mund ta harrojnë

0
52
Deputetja e PD dhe anetarja e Kryesise Orjola Pampuri ka perkujtuar masakren e Recakut duke apeluar qe drejtesia duhet te vijet ne vend dhe se shqiptaret nuk mund te harrojne
Statusi i Orjola Pampurit ne FB
23 vite nga masakra e Recakut, në Kosovë, ku u vranë 45 civilë të pafajshëm. Kjo masakër i hapi rrugën ndërhyrjeve te NATO-s mbi Serbinë. Drejtësia duhet të vihet në vend.
Shqiptarët nuk mund ta harrojnë, këtë masakër.