Lefter Geshtenja nga Librazhdi: Shpopullimi është kriza më madhe që ka sot Shqipëria!

0
96

Nga Lefter Geshtenja
Shpopullimi është kriza më madhe që ka sot Shqipëria!
Në fshat nuk ka më asgjë!
Edhe Kafe Ushqimorja në Krastë Librazhd është e mbyllur.
Ata pak banorë numërojnë ditët në mjerim, mes të ftohtit dhe mungesës së shpresës.