“Ndizet” qielli, perëndim magjepsës si ky nuk keni parë

0

Perëndim i magjishëm është cilësuar nga të gjithë banorët e juglindjes ajo se çfarë është parë jo më larg se mbrëmjen e kaluar në Korçë dhe Pogradec.

Perëndimi në këto dy qytete ka qenë i përflakur një fenomen natyror që nuk ndodh shpesh në stinën që jemi.

Të gjithë janë bërë fotografë për 1 ditë, pasi rrjetet sociale janë tejmbushur me foto nga qytetarët për fenomenin sa të çuditshëm aq edhe i bukur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.