LENDET/Mësimi në ekran, sot leksionet për klasën e tretë, të katërt dhe të pestë

0

Ministrja e Arsimit Besa Shahini ka njoftuar sot vazhdimin e mësimit në ekranin e RTSH.

Sot në RTSH Shkollë, ora 10:30-12:00 do të transmetohen këto leksione për arsimin fillor: gjuhë shqipe dhe lexim nga mësueset Vjollca Vladi Musha (klasa 4) dhe Entela Alushi (klasa 5) dituri natyre nga mësuesja Teuta Biçaku (klasa 3).

Pas orës 12:00, leksionet i gjeni në kanalin youtube të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë.

Image

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.