Kur flasin per Urgjencën sikur ka nise nga viti-0. pra nga vitit 2013!

0

Nga Mhill Gecaj

Kur flasin per Urgjencën sikur ka nise nga viti-0. pra nga vitit 2013!!!
Sa per kujtesë urgjenca Ka eksistuar dhe sherbyer qytetarve edhe para vitit -0 sipas juve (2013)
Urgjenca e Tiranes ka funksionuar me nje Ekip të shkëlqyer mjek-infermmer-shofer ka sherbyer dhe parballuar me mijra e mijra urgjenca edhe para vitit 2013, ishte ajo qe perballoi me sukses si Gerdecin ashtu dhe 21 janarin, po po me ato mjete, me atë personel heronj te vertetë, ka perballuar disa greva urie, protesta, aksidente rrugore e shume e shumë probleme te tjera shendetësore e biles që ne vitin 2007 u be projekti per sherbimin me skuadra mobile dhe me radiofrekuanca, e mos te rikthehemi akoma më mbrapa deri ne 97-ën e “famëshme”ku bandat kishin marrë ne dorë vendin.
Te hedhesh poshte gjithë punen dhe sakrificën e ketyre mjekëve dhe pesonelit shendetësor dhe atyre shoferëve me pakta eshtë mosmirënjohje më shumta…!
Gjej rastin të pershendes te gjithë ata koleg te urgjences qe edhe sot ne kushte mjaft te veshtira po sherbejne qyetarëve te Shqiperise

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.